Tisdag 090414

Hej!
Nu va det ett tag sen jag skrev. Har typ glömt bort det. :p
Påsken har varit en lugn helg. I fredags fyllde Helen år, så då va vi och bowlade. Det va skoj! =)
På lördagen åkte Alex på bortamatch till Göteborg, så jag åkte ut till mamma och åt påsklunch ute i solen. Det va riktigt mysigt. Vi åkte och hälsade på mormor och gick en promenad på kvällen. Sen kollade vi på Star wars och åt upp allt godis. =)
På söndagen övningskörde jag lite och mamma körde hem mig. "vågade" inte köra ända hem, eftersom det va ett tag sen jag körde. På eftermiddagen tog vi en promenad med Helen och Stefan.

I helgen kom jag på att jag inte har sökt nån skola. Så jag fick lite panik, eftersom det är sista ansökningsdag imorgon (på dom flesta skolorna). Jag satte mig ner och kollade och hittade en skola som jag tycker verkar väldigt bra. Åsö vuxengymnasium. =) Det som var bra va att dom har sista ansökningsdag den 5 maj. Så nu behöver jag inte känna mig stressad.
Jag tänkte faktiskt att jag skulle sätta mig och kolla lite mer på skolan.
Sen ska vi åka och storhandla och bjuda pappa på middag.

Hoppas att er helg har varit bra!
Puss och Kram

Välkommen våren ?

Gud vad skönt det är med sol! Man blir så glad =)
Har precis vart ute på promenad med Helen. Och vi tog stavarna idag. Man känner sig som en tant. :p

Helgen blev lugn och skön. I fredags blev det filmkväll med Helen och Stefan. I lördags tog jag och Alex en långpromenad med hunden i det fina vädret. Jag hann även med att städa lite. Vilket jag tycker att jag gör varje dag nu för tiden. =(
Igår övningskörde jag med pappa. Det va litte pirrigt, med tanke på att jag inte har kört på länge. Men det gick faktiskt väldigt bra. =)
Nu ska jag kolla på CSI.

God natt
Puss och Kram

Vårsol!

Hej!
Nu har jag inte bloggat sen i måndags. I tisdags när jag kom hem från jobbet, va jag duktig och satte mig ner och sökte nya jobb. Det finns typ bara massa jobb som telefonförsäljare. Jag vägrar!
Igår va jag ledig. Jag satt och kolla på lite mer jobb, men jag tröttnade ganska fort, så istället va jag duktig och pluggade lite teori. Det är mycket man måste kunna för att klara körkortet. =(

Har jobbat idag, och det är sååå mycket roligare att jobba när det är fint väder. Man blir så glad! =) Vi har varit ute nästan hela dagen. Jag har till och med kunnat gått med bara fleeströja. =)

Till middag blev det potatis och purjolöksoppa. Tyvärr blev den inte lika god som vanligt.
Efter maten tog jag en långpromenad med Helen. Det va jätte skönt.
Imorn börjar jag klockan nio, så jag har lite sovmorgon. Behöver inte gå upp förrän klockan sex.

God natt på er!
Puss och Kram

RSS 2.0