090807

Hej!
Det blev inge Sopranos igår kväll. Istället har jag legat i soffan hela dan idag och kollat. =) Fast jag har ångest för det har varit så fint väder. Men Sopranos är en riktigt bra serie! Ni borde se den om ni inte redan gör det. Det är tur att man har en pappa som kör tidningarna, så slipper man köpa dom. =) Dom kommer ju ut med Aftonbladet varje onsdag, eller vad det är.

Det blev ingen promenad i morse. Hade svårt att somna igår, så jag kom inte upp imorse. Men jag måste börja gå och lägga mig tidigare och gå upp tidigare, med tankte på att jag börjar skolan snart. Jag måste komma in i rutinerna. =)
Alex är och jobbar, så nu är jag själv (igen). Ingen hund har jag heller. Men har iaf ätit en god middag och kanske blir det en joggingrunda ikväll igen. =)
Vad har ni haft för er i det fina vädret?


Myskväll

Nu sitter jag i soffan och myser, efter att ha varit ute och joggat en sväng. Det va faktiskt riktigt skönt!
Tänkte att jag skulle vara duktig att gå upp tidigt imorn och gå ut och gå med mina stavar. =) Jag har ju faktiskt varit dukig och gått ner tre kilo, bara genom att byta matvana. Så om jag börja motionera mer, så kanske jag kan nå mitt mål. =)
Åhh, vet ni vad! jag berättade ju förut att min mamma opererade magsäcken, för att kunna gå ner i vikt. Det är två månader sen och hon har gått ner 19 kilo! Bra jobbat mamma! =)

Nu ska jag kolla på  The Sopranos. Bästa serien!

090806

Hello!
Idag tog jag en riktigt lång sovmorgon. Jag tror klockan va typ halv två när jag gick upp. Det va riktigt skönt. =) Jag behövde det.
Men jag har hunnit med lite grejer iaf. Har varit och handlat, städat lite till och lagat en god middag.


Kyckling med lök och fetaost.
Tzatsiki och en god sallad.
Mmm! =)

Jag tänkte att jag skulle vara duktig och ta mig ut och springa lite. Måste smälta maten först. =)



Rent hus!

Hej!
Gud jag är så trött. Igår städade jag här hemma. Tvättade fönster, tvättade och strök gardiner. Har sovit gott inatt. =)
Men imorse va det till att gå upp tidigt och åka och städa med syrran. (Vi hjälper vår kusin). Har städat tre hus idag. Inte nog med det. Jag städade inte färdigt här hemma igår, så det måste jag göra nu. Det är tur att jag tycker att det är ganska kul att städa. =) Fast det blir lite jobbigt i längden...

Hur mår ni?

RSS 2.0