Vill ha!

Måste ha den här grymt snygga klänningen!
Sequin Cup Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM
599 Kr, Nelly.com

Mys!

Ännu en skön dag! Mamma fick komma hem från sjukhuset idag. Så nu är jag hemma hos henne och myser! =) Vi har legat ute i solen nästan hela dagen. Har precis ätit mat och nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe.
Är det nåt bra på tv ikväll?
Saknar min fina prins som är hemma helt själv! Eller nej, han har ju Harry att gosa med! =)

Nu ska jag mysa vidare med mamma!
Puss och Kram

Älskar dig mamma!

Grattis till min underbara mamma på mors dag! Idag får hon äntligen komma hem från sjukhuset!!
Älskar dig mest av allt i hela världen!


Underbara väder!

Gud vilken härlig dag!! Gick ut och solade lite med Helen i morse innan hon skulle till jobbet. Sen hem en snabbis och äta och hämta Alex, sen ut i solen igen. =)
Har även vart duktig och röjt på balkongen. Vi har tagit bort trallen och städat och gjort fint. Nu behöver vi komma iväg och köpa ny trall. När det nu ska bli...
Jag håller på att laga mat, så jag måste fortsätta med det.
Glöm inte kolla på Robinson finalen sen! =)
Vi hörs sen!
Puss och Kram

Fredag

Hej!
Idag ska jag åka och hälsa på mamma på sjukhuset. Lillebror ringde för en stund sen, han slutade tidigare idag coh ska följa med till mamma. Så jag måste börja göra mig iordning för att åka och möta upp honom.
Undra om solen tänker hålla sig framme resten av dagen, så att man kanske kan ha kjol på sig. =)
Nu måste jag hoppa in i duschen. Vi hörs sen.
Chao

Glad igen

Nu är jag glad igen. Efter att ha pratat med typ halva sjukhuset, så fick jag äntligen prata med någon som visste hur mamma mår. Jag har till och med pratat med henne! =) Skönt att allt gick bra. Imorn ska jag åka och hälsa på henne.

Har varit och spelat basket i regnet och ätit ungspannkaka. Undra vad jag ska göra nu. Alex pluggar matte, så jag vill inte störa honom. Det börjar en film på 6:an klockan nio. Kanske ska kolla på den. =)

Puss och Kram

Dumma sjukhus!

Hej på er!
Hoppas att ni alla mår bra. För det gör inte jag. Eller jo jag mår bra, men jag är lite ledsen och orolig.
Just nu ligger min mamma på operationsbordet, och jag får inte vara där. Jag va med henne till sjukhuset i morse, i hopp om att jag skulle få vara hos henne efter att hon vaknat upp efter operationen. Farbror doktor som gör ingreppet, sa att det ska nog inte vara några problem, men att vi skulle prata med en sköterska. Vilket vi gjorde, och hon sa att det va inte så populärt att man var där. Det skulle bli så rörigt. Men va faaan, det är ju min mamma!!! Klart att man vill vara där när hon vaknar efter en operation!! Nu när hon vaknar så kommer det ju inte vara nån där. Stackars henne!
Och sen kan dom inte vara lite snälla och ringa och tala om för mig när det är färdigt och säga hur det har gått. Utan jag måste själv ringa och kolla med dom. Gud va trött jag blir!!
Men jag vet iaf att allt kommer gå bra och jag får ju träffa henne imorn!

haha, snygga sjukhuskläder! =)

Älskar dig Mamma!

Hej Igen!

Nu ska jag äta pizza med Alex, Stefan och Helen. Sen ska vi kolla på finalen mellan Man U och Barca. =)
Vi hörs kanske sen.
Puss och Kram

Glad!

Nu har jag fått min dator! =) Den är så liten och söt. Så nu har jag lite att göra. Vi hörs senare.
Chao

Mysdag

Hej!
Idag har jag haft en lugn och skön dag. Mötte upp min underbara mamma efter att hon varit på sjukhuset. Sen åkte vi till bromma och handlade. Tog en runda inne på Bauhaus och kollade på badrumsgrejer. Dem hade ett jätte coolt badkar, med massa massage grejer, radio och dusch i taket mm. Sjukt lyxigt! =)
Efter att vara några hundralappar fattigare, åkte vi hem till mamma och jag passade på att köra. Fick motorstopp i brommarondellen. TVÅ gånger! HAHA sämst jag är... Men sen gick det bra. =)

Ikväll ska jag och lillebror grilla hamburgare. Tycker synd om mamma eftersom hon inte får vara med och äta. Hon är så duktig som kämpar med sina soppor! På torsdag ska hon opereras. Det har jag nog glömt berätta. Min mamma är ganska överviktig. Efter många många försök med olika metoder att banta (utan resultat) ska hon nu göra en operation där dem knyter ihop och flyttar på magsäcken. Så hon kommer kunna äta 2 dl, per måltid i resten av hennes liv. Hon kommer bli så smal och fin! =)

Undra vad jag ska göra... Ska nog vara snäll och hjälpa mamma och fixa lite. =)
Hoppas ni har haft en skön dag i härliga solen!
Puss och Kram

Dålig uppfostran?

Undra om jag har uppfostrat Harry fel? :O





Han gillar tydligen Quinoa och kikärtor =)

Ny dator!

Hej på er!
Idag är jag jätte glad, för jag har beställt en dator.


Visst är den fin!? =)


Nu längtar jag jätte mycket tills jag kan hämta ut den. Den är ganska liten, 10 tums skärm men det är skönt, för då kan jag ta med den överallt. Jätte bra sen när jag börjar plugga! =)

Jag har precis tvättat färdigt, så jag är lite trött. Ska nog ta något litet och äta sen lägga mig på soffan.
Hoppas ni mår bra!
Puss och Kram

Present

Va inne i stan och träffade Louella idag. Vi bytte presenter, så här typ tre månader efter. =)
Fick jätte fina trosor från Victoria´s secret!





Fredag

Förlåt! Nu har ja varit dålig igen. Länge sen jag blogga nu.
I lördags fyllde Sosso år och vi va ute och firade henne. Kan lägga upp bilder sen. Om jag hitta några bra. =)

I Onsdags hade Helen tagit med sig en systemkamera hem från skolan, för hon skulle ta några bilder. Jag fick agera lite modell. =)





Vi fick även några bra bilder på Harry!







Han är så söt min kisse!!

090516

GRATTIS ÄLSKLINGEN!!! =)


Best friends forever!

Inredning

Hej!
Som kanske inte många av er vet, så tycker jag att det är jätte roligt med inredning. När jag tidigare idag kollade på Room Service, blev jag jätte sugen på att fixa och dona. Jag är jätte sugen på att skaffa mig en egen lägenhet nu, som jag kan inreda helt från början. Så jag kan ha det precis som jag vill. Och Alex förstås!
Men snart ska dem komma och lägga nya golv här hemma, så jag har faktisk lite planer på hur jag vill ha det sen när det är klart. =)

Roger Pontare

Hej på er!

Idag blev jag väckt av bossen, som ville att jag skulle komma och jobba. Självklart! =)
Stekte pankakor när jag kom hem. Stefan och Helen va här och åt också.

Just nu sitter jag och kollar på kvalet till eurovision. Sverige gick vidare! =)
När jag suttit och tittat nu så har jag lagt märke till en sak. Varför har sverige en låt på franska? Jag tycker att låten är ganska bra, även fast man inte varken hör eller fattar vad hon sjunger. Och alla andra låtar som är skrivna på ländernas språk. Man fattar ju inte vad som sjunger! Jag tycker det borde vara obligatoriskt att alla låtar ska vara översatta till engelska. Eller är det bara jag som tycker det? Fast jag börja trötta på den här tävlingen nu. Inte alls lika roligt längre. Jag tycker det va bra när Roger pontare va med! =)




Nu ska jag sova. Ska upp och tvätta klockan sju imorn.
Puss och Kram

CSI

Nu har jag bänkat mig framför tv:n med popcorn och kollar på CSI.
Bästa serien!

Måndag...

Ännu en ångest dag. Vaknade typ vid 13. Åhh hemskt! Det är ju skönt med hela dan försvinner! =(
Har varit på affären med Alex, sen lagade han jätte god mat till mig. Tonfisksås =)

Robbine ringde mig förut. Åhh jag blev så glad! Jag saknar dig Bobbin! =)

Nu ska jag sätta mig och skriva mitt personliga brev, för imorn bär det ut på stan och söka jobb.
Önska mig lycka till! =)

Puss och Kram

Min mamma är bäst!

Nu är jag hemma igen. Vi åt jätte god mat. Vi åt räk och laxrullar till förätt. Grillade fläskarré och rostade rotfukter och potatis med getost. Och rabarberpaj med vaniljvisp till efterrätt. =) Det va så gott. Jag är typ mätt fortfarande. Min mamma är bäst på att laga mat!!

Dom senaste dagarna har jag ju lyckats vakna jätte sent. Så jag måste gå och lägga mig tidigare. Imorn ska jag fixa med mitt CV så jag kan söka jobb. Börjar bli väldigt rastlös av att bara gå hemma.

God natt på er!
Hörs imorn
Puss och Kram

Harry

Hittade lite bilder på min sötnos =)





Han tycker om att sova på konstiga ställen



Och att breda ut sig ordentligt =)

Vill ha fint väder

Hej på er!
Idag lyckades jag komma upp ganska tidigt. Ställde klockan på 8 som vanligt, men gick upp vid halv tio. =) När jag hade varit ute med hunden gjorde jag hallon smoothie och la mig på soffan. Lyckades somna om en stund. :p

Jag och Alex ska åka hem till min älskade mamma och lillebror och grilla. Mamma hade tydligen köpt nya utemöbler, så nu hoppas jag att det blir fint väder, så vi inte behöver frysa arslet av oss... Haha. Annars får vi sitte inne.

Nu ska jag gå ut med hunden, sen hoppa in i duschen.
Hörs sen
Puss och Kram

Lördag

Denna lördag har gått väldigt fort. Jag var så himla trött imorse, så jag kom nog inte upp ur sängen förrän halv ett. Jag hade ju faktiskt ställt klockan på åtta, men jag orkade bara inte gå upp. Man får ångest när dagen går så fort. Jag har ju inte gjort nånting idag.

Till middag får det bli pasta med kycklingsås. Pasta och kyckling har jag redan, men jag måste till affären och handla lite tillbehör. Men först tror jag att jag ska spela lite basket med Alex och Stefan.

Vi hörs sen.
Chao

Äntligen!

Nu har jag äntligen varit duktig och sökt skola. Längtar faktiskt lite att få börja skolan igen. Det är skönt att det är korta dagar =). Så nu är det bara att hoppas på att jag kommer in.

Semifinalmatchen var ju ingen höjdare. Gud vad dåligt dom spelade!

Undra vad man ska hitta på imorn... Kanske ska försöka ta mig upp tidigt och gå en långpromenad. Om det inte regnar, som det gör just nu. Det bara vräker ner. SUCK!


Hoppas att ni mår bra!
Puss och Kram

Måste bli bättre

på att blogga. Den senaste tiden har jag varit för lat helt enkelt. Men jag ska bättra mig. Det är ju faktiskt skönt att skriva av sig.

Just nu är jag ensam hemma. Alex har fyllt år, och han fick ett akvarium av mig. Harry (katten) har en ny hobby. Han sitter och tittar på fiskarna och försöker fånga dom. =)
Jag har varit "sjuk" sen i fredags. Hostar som en tok. Först trodde jag att jag hade lunginflammation, för jag hade så ont i bröstet och ryggen. Men det är lite bättre nu. Va på apoteket och köpte hostmedicin idag. Så vi får hoppas att jag mår bättre snart.

Jag tror jag ska gå och lägga mig snart. Kankse en kopp te och en cigg först.
God natt
Puss och Kram

RSS 2.0