Blåsjön!

Hej bloggen!
Igår va jag jätte trött efter en heldag i solen, så jag gick och la mig rätt tidigt. Och så är jag uppe tidigt oxå! =)
Idag ska jag åka till Blåsjön på Ekerö och sola och kanske bada med Emma och Madde. Det ska bli jätte skönt. Så det blir ännu en dag i sköna solen. Just nu älskar jag den svenska sommaren! =)

Hoppas ni får en skön dag! Vi hörs ikväll.

Underbar dag!

Gud vilken härlig dag det har varit idag! Jag har legat på balkongen hela dagen, så nu börjar jag bli lite brun. =)

Jag läste precis ett mail jag fått från min farfar. Han berättade om en midsommar när jag var liten och vann en jätte stor chokladkaka på ett chokladhjul. Två gånger till och med! =) Tänk att jag kommer ihåg den dagen så väl. Jag var typ 5 eller 6 år och hade en ny klänning på mig, som jag var jätte stolt över! =)
Jag vill vrida tillbaka tiden och uppleva mina somrar med farmor och farfar igen!


Alex har åkt och jobbat, så nu är jag  ensam. Väntar på att Helen ska komma hem så vi kan ta en promenad!
Vad har ni gjort i det fina vädret?

090623

Hello!
Ledsen att jag inte skrivit på ett tag, men varje gång jag har tänkt på det har det kommit upp nåt annat eller så har jag bara inte orkar sätta igång datorn. :p

Midsommar blev faktiskt rätt lyckad. Även fast vädret var sämst! Vi åt silllunch och grillade på kvällen och hade det jätte mysigt. Men en del fick i sig lite för mycket dricka...

 Jag och Helen badade faktiskt!


Nu är det så att han som tog kortet, inte va så bra på det. Men som ni kanske ser på min min, så va det j*vligt kallt!

Här kommer lite fler bilder från kvällen!






Haha, lägg märke till att Jocke slickar Joel på kinden.
Se han inte ut att njuta lite? =)




Happy people!


Jag och Marita


Crazy in LOVE!

Äntligen!!


Nemmau är min älskade Emma äntligen hemma igen, efter nio månader i Kanada!! Gud va skönt det va att få se dig igen!


Jag har saknat dig så mycket! ♥



Imorn åker Jag, Alex, Helen, Stefan + massa andra till Stefans landställe. Det ska bli skoj! =) Helen tyckte visst att vi skulle ta med badkläder... Jag är egentligen en badkruka, men jag kanske ska ta och ändra på det. Ska nog ta med mig bikinin och hoppa i plurret! =) Oavsett väder.
Hoppas ni får en skön midsommar!

puss

...

Varför går det inte ladda upp bilder för!?!?!?!


090615

Hej bloggen!

Idag har jag varit och städat med min kusin igen. Vi va hemma hos Micke Persbrant. =)
När jag kom hem va det bara att fortsätta med städningen. :p

På torsdag kommer min älskade syster hem från Kanada!!!! =) Det känns som att hon har vart borta i evigheter. Men nu kommer hon äntligen hem!!! Läääääängtar!

Jag ska gå och diska sen duscha, sen ska jag krypa ner i sängen...
Hoppas ni mår bra!


Miss you!

Jag saknar dig!



haha







Min BOBBIN!!!


Seg som satan!

Hej!
Det blev lite stressigt i torsdags, så jag han aldrig lägga upp en bild på min outfit.
Men jag slänger upp lite bilder på söta Helen ist. Hoppas bara inte att hon blir sur... :p







Jag är så sjukt seg, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. Igår va jag och jobbade några timmar med min kusin. la mig och sov när jag kom hem. Ställde alarmet på 15, för att jag skulle hem till Sara. Men jag kom inte upp ur sängen. Förlåt hoe för att jag inte kom!

Tidigare idag va jag och Helen en sväng till Farsta. Köpte denna fina tunika!


300:- från Vero moda

Jag tror jag ska gå och lägga mig nu...


090611

Hej! Nu va det några dagar sen jag skrev. Har haft fullt upp. Igår var det några killar här och bytte golv i våra sovrum och i hallen, så tisdagen gick åt till att få plats med alla möbler i vardagsrummet och i köket. Killarna va duktiga och var klara på några timmar, så igår fick vi ställa tillbaka allt igen. :p Men nu är det fint! =)

Idag tar helen studenten! Grattis!! <3
Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig, så nu är det dags att leta i garderoben. Jag har ju precis rensat, så det borde ju vara lätt att hitta nåt. =) Nu får se sen vad det blev.
Bara det inte börjar regna...


Trött Trött Trött

Jag är sjukt seg, så jag orkar inte skriva idag. =(

Vi hörs förhoppningsvis imorn!


Nu är jag trött!

Hej bloggen!
Igår satt jag ju barnvakt. Det var roligt att få träffa familjen Ohlson igen. Det var länge sen. Jag och barnen hade fredagsmys och kollade på Talang 2009! =) När dom väl hade somnat, satte jag mig och kollade vidare på tv. Det var en jätte bra film på 5an. Eight below hette den. Aldrig hört talas om den, men den var faktiskt riktigt bra. Den tycker jag ni ska se! =)
Kom hem vid halv fyra i morse. Men ändå sov jag inte så länge. Var uppe vid elva. Alex åkte och jobbade vid halv ett. Sen dess har jag hållt på att städa här hemma.

Ringde till mamma och bjöd över henne på middag. Hmm undra vad jag ska bjuda på... ? Just f*n. Mamma får bara äta flytande. Måste gå till affären och handla, så jag kan göra soppa. Fick bli potatis och purjolöksoppa. Wohoo! =) Vilken Nationaldagsmiddag!

När jag var på väg hem från affären, såg jag en farbror som låg på gräsmattan brevid gångvägen. Vilken knäppis tänkte jag. Tills jag såg att han låg och gruvade sig, som om han hade ont nånstans. Tänkte att jag kunde vara artig och fråga hur det var med honom. :p Visade sig att han hade ramlat. Stackarn! Snäll som jag är hjälpte jag honom upp och tog honom under armen och skulle hjälpa honom hem. Han bodde ju bara ca 50 meter därifrån. Det här kommer gå bra,tänker jag...När vi hade kommit typ 10 meter, var han tvungen att sätta sig ner. Benen skakade, han var yr och hade svårt att andas. Elin gör nåt!! Ringde 112 och tio minuter senare var ambulansen där. Så nu ligger stackars farbror på sjukhuset. Guuud vad jag var snäll som hjälpte honom!! =) Känner mig stolt! :p

Jag tror att jag ska gå och lägg mig nu.
Natti natti, hörs imorn!



Fredag

Ännu en grå och trist dag. Stackars dom som tar studenten... Såg några studenter igår, dom såg ut att frysa ihjäl efter att ha stått på flaket i regnet...
När jag tog studenten va det inte heller sol, men det regnade iaf inte. Vilket va tur! =)

Idag va jag uppe ganska tidigt, har fixat lite grejer. Ikväll ska jag sitta barnvakt, så jag borde kanske börja göra mig klar snart. Måste hoppa in i duschen och äta.
Hoppas ni får en skön kväll!
Puss & Kram

090604

Hej på er!
Idag har jag varit och jobbat med mina små pluttar. =) Det va jätte rolig att få komma tillbaka. Alla små har blivit så stora. Och en av mina små prinar har varit jätte gosig hela dagen. Jag har fått så mycket kramar. Så underbart! =)

Nu ska jag dricka te, kolla på film och gosa med den lilla "grisen" jag har här hemma just nu. Är hundvakt till morfars hund.
Hoppas att ni inte har haft allt för tråkigt i regnet.
Puss & Kram


Grattis till Malin och Alexandra som tog studenten idag!

Usch!

Fy och blä vilket tråkigt väder! Jag hann ju inte sola nåt igår, och nu kommer det säkert ta jätte många dagar innan solen är tillbaka. =(
Jag är fortfarande kvar hemma hos mamma. Ska stanna en natt till. Vi ska ta en sväng till affären och sen ska vi lägga oss på soffan och kolla på någon bra film. =) Ännu mer mys med mamma!
Fast jag saknar Alex oxå!! Men jag får mysa med honom imorn.

Nu ska jag klä på mig, så vi kan åka till affären.
Skriver lite senare.
Puss & Kram




Grattis Stefan till Körkortet!!
=)

090601

Vill att allt ska vara bra nu!

RSS 2.0